Hudvårdsrutin

Morgonrutin
1. Fukta ansiktet med Flower Water eller kranvatten.
2. Droppa några droppar Facial Oil på fingertopparna och smörj in ansiktet varsamt.

Kvällsrutin
1. Om du bär ögonmakeup: blöt en bomullsrondell och krama ur. Applicera Eye Makeup Remover på den fuktiga rondellen och avlägsna varsamt din ögonmakeup.
2. Fukta ansiktet med lite kranvatten.
3. Pumpa upp Cleansing Oil och börja massera i utåtgående rörelser från panna till haka. Blöt sedan rengöringssvampen, krama ur och tvätta bort oljan. Upprepa om nödvändigt. Rengör sedan svampen med tvål och vatten, låt den ligga på tork tills nästa användning.
4. Pumpa upp Flower Water på en bomullstuss och stryk över ansiktet.
5. Droppa några droppar Facial Oil på fingertopparna och smörj varsamt in ansiktet.

 

Håll rengöringssvampen fräsch 

För att din svamp ska hålla så länge som möjligt är det viktigt att du rengör den efter varje gång du har använt den. Det räcker med att tvåla in och krama ur några gånger med vatten. En gång i månaden kan du även tvätta den i tvättmaskinen i en tvättpåse med dina lakan och handdukar i 60 grader alternativt koka den i några minuter i en kastrull.

 

Ansiktsmask
Ansiktsmask rekommenderas om du vill uppnå riktigt bra resultat med din hud vare sig du har en torr, blandad eller känslig hy. Lägg därför ansiktsmask ca 1 gång/vecka. Du applicerar ansiktsmasken på väl rengjord hy och låter den verka 10-15 min. Den tvättas enklast bort med vatten och en rengöringssvamp.

 

Titta på vår inspelade hudvårdsrutin

Lämna ett svar