Blogg | 27 november, 2023 |

Läs min nya artikel om OCM på Bodystore | Organics by Sara

Läs min senaste artikel om OCM på Bosdystore. Hur Oil Cleansing Metod fungerar och varför det är så bra. Mycket nöje! /Sara

Nu kan ni läsa min senaste artikel om OCM (Oil Cleansing Method) på Bodystore.com. Artikeln berättar om OCM och förklarar varför det har blivit en så uppskattad metod för hudvård.

Om du har undrat över oljebaserad hudrengöring och hur det kan gynna din hud, är detta ett utmärkt tillfälle att lära dig mer. Vi går igenom allt från grundläggande fakta till vanliga frågor och produkter som du kan använda för att få den bästa effekten.

Läs hela artikeln här.

Bodystore är en onlineshop för naturlig hälsa och livvstill. Organics by Saras produkter har sålts på bodystore sedan början på 2023 och vi är så glada över vårt samarbete. OCM är en viktig del i Organics by Saras koncept och  därför det känns kul att ni nu även kan lära er mer om OCM på Bodystore. 

Tack för att du fortsätter följa oss och vara en del av vår gemenskap. Vi hoppas att artikeln ger dig värdefull insikt i OCM och hjälper dig på din hudvårdsresa!

Bästa hälsningar,

Sara Nomberg

Kundvagn
Logga in

Inget konto ännu?

Sidofält
Börja skriva för att se inlägg du letar efter.