ORGANICS BY SARA ÅTERFÖRSÄLJARE

 

Organics by Sara hittar du hos utvalda återförsäljare runt om i landet och även i Tyskland, Slovakien, på Island och Åland. Våra återförsäljare är salonger, kliniker, SPA, hälsokostbutiker och webshoppar. I vår egen webbutik här på bysara.se skickar vi paket till Sverige, Norge, Finland & Danmark.

ANSÖK OM BLI ÅTERFÖRSÄLJARE ELLER AMBASADÖR
  Organics by Saras utvalda återförsäljare hittar du nedan på kartan. I rutan under “Din plats” kan du skriva staden du är i eller undrar om vi finns i. Tryck sedan på “sök”.

    HUDVÅRD SOM DET SKA VARA …

    Organics by Saras produkter är veganska, icke djurtestade och alla ingredienser är ekologiskt certifierade. Serien innehåller idag ett 20-tal produkter; Rengöringsoljor, fasta tvålar, ansiktsvatten, kropps-och massageoljor, parfymolja, deodoranter, ansiktsoljor & serum och tvålfat i luffa.

    Genom Organics by Sara vill jag påverka människor att göra mer medvetna val kring hudvård. Jag vill upplysa människor om att en stor del av hudvården som säljs idag innehåller många olika tvivelaktiga syntetiska kemikalier som sakta förgiftar vår jord och som riskerar att skada vår hälsa. Jag vill dela med mig av kunskap om kroppens egen förmåga till läkning och ge en förståelse oatt man kan få en optimal hudhälsa utan att konsumera starka produkter.
    I min värld ska hudvård vara vårdande, där resultatet blir en frisk och balanserad hud som utstrålar lugn och lyster.  Genom att förstå att huden är en spegel av vårt inre och ett resultat av vad vi utsätter den för, kan vi också börja ta ansvar för att läka och skydda oss själva, både inifrån och utifrån. Min önskan är att människor ska se på sin hud på ett mer kärleksfullt sätt och ta hand om den därefter, att de ska längta till kvällen när man ska få göra sin hudvårdsrutin och vårda sin hud. Tillsammans med våra återförsäljare sprider jag mitt ekologiska budskap.

    ÄR DU INTRESSERAD AV ATT SÄLJA EKOLOGISK HUDVÅRD?

    Vi letar efter återförsäljare som vill arbeta tillsammans med oss och sprida vårt ekologiska budskap. För att få mer info om oss, villkor och prislistor; fyll i dina kontaktuppgifter högst upp på sidan så hör vi av oss.

    FÖRDJUPA DINA KUNSKAPER MED OSS

    Vi är måna om att våra återförsäljare har kunskap om våra produkter och erbjuder därför utbildningsmaterial att ta del av. Vi har en gemenskap där vi utbyter erfarenheter och där återförsäljare får stöd av grundaren själv som regelbundet håller livesändningar och som dessutom finns sparade att ta del av när som. Vi erbjuder även allt material som behövs för att komma igång och därefter hålla intresse för produkterna hos kunderna.