Reklamation & returer

Retur gör du om du önskar byta eller lämna tillbaka en del eller hela din order. Du har rätt att ångra ditt köp och returnera produkten inom 30 dagar från ditt köp. 

Innan du skickar tillbaka produkter ska du alltid kontakta oss på förhand. Använd vårt kontaktformulär för detta.

Produkten som du returnerar ska vara oöppnad och oanvänd. Om vi skulle märka att produkten är öppnad/använd är du skyldig att betala för produkten.

Du betalar själv fraktkostnaden för returen. 

Efter inkommen retur som godkänts av oss betalar vi tillbaka/makulerar motsvarande summa för returen. Notera att Organics by Sara inte återbetalar frakt som tillkommit din order.

Reklamation gör du om du fått fel vara eller varan gått sönder i leveransen. Vi garanterar att varje försändelse undersöks innan den skickas till dig. Skulle varan trots detta vara trasig eller felaktig när den anländer till dig, åtar sig Organics by Sara att kostnadsfritt åtgärda felet genom att ersätta med en ny vara. Vänligen ta kort och dokumentera felet för att vi ska kunna åtgärda, dokumentera och eventuellt reklamera till fraktbolaget. Vi kan inte återbetala reklamationer utan att se vad som skett. 

Om du önskar göra reklamation skall du så snart som möjligt efter att felet upptäckts kontakta oss. Använd vårt kontaktformulär