Event | 17 juni, 2024 |

Juni-kampanj: Flower Water Lavender på köpet

Vi på bysara.se är glada att presentera vår junikampanj! Mellan den 17 juni och 30 juni bjuder vi på en

Vi på bysara.se är glada att presentera vår junikampanj! Mellan den 17 juni och 30 juni bjuder vi på en Flower Water Lavender (100ml) när du köper två full-size produkter. Kampanjen gäller både på bysara.se och hos utvalda återförsäljare som deltar i kampanjen.

Flower Water Lavender – Din fuktgivande kompis

Vår Flower Water Lavender är inte bara ett ansiktsvatten, utan en upplevelse för sinnena och huden. Med en fräsch lavendeldoft och lugnande, lindrande egenskaper, ger denna produkt huden en fuktboost och förbereder den för nästa steg i din hudvårdsrutin.

Vad gör Flower Water Lavender så speciell?

  • Handgjord med kärlek: Våra ansiktsvatten tillverkas genom att låta eterisk lavendelolja dra i källvatten i flera veckor, innan oljan filtreras bort. Resultatet är ett aromatiskt blomvatten med samma fördelar som den eteriska oljan, dvs lugnande och lindrande.
  • Naturligt källvatten: Vi använder källvatten istället för destillerat vatten, vilket är naturligt rikt på mineraler och har använts i tusentals år för sina hälsofrämjande egenskaper, bla lugnande och balanserande för huden.
  • Bästa fukten på sommaren: Flower Water lavender med sina lugnande och lindrande egenskaper är helt perfekt att spraya på huden på sommaren när huden lätt kan bli torr och stram efter sol och bad. Lavendel är även känt att lindra solbränna så perfekt med lavendelvatten på solbränd hud.

Varför ansiktsvatten är viktigt i en oljebaserad hudvårdsrutin

I en oljebaserad hudvårdsrutin spelar ansiktsvatten en avgörande roll. Medan oljebaserade produkter fokuserar på att kapsla in fukt och stärka hudens fettbarriär, tillför ansiktsvattnet nödvändig fukt utan att öka fettinnehållet. Detta hjälper till att balansera huden, förebygga torrhet och flagnande, samt förbereda huden för att bättre absorbera efterföljande produkter.

Tips för Användning

  • Efter rengöring: Spraya Flower Water Lavender på huden efter rengöring för att ge fukt och förbereda för ansiktsolja.
  • Uppfräschning under dagen: Perfekt framför datorn, efter träning för en snabb uppfräschning och vid solbad för att återfukta huden.
  • Setting spray: Använd över din makeup för en långvarig, fräsch look.

Flower Water Lavender passar alla hudtyper och är en fantastisk tillägg till din dagliga hudvårdsrutin.

Passa på att utnyttja vår flower water kampanj och upplev skillnaden med våra handgjorda ansiktsvatten. Besök bysara.se eller din närmaste återförsäljare för att ta del av detta erbjudande. Din hud kommer att tacka dig! Välkommen att shoppa din hudvård från Organics by Sara – 100% ekologisk hudvård och vegansk hudvård, med omtanke för dig, naturen och djuren.

Du behöver inte skriva något för att delta i kampanjen – vi skickar med ditt lavendelvatten automatiskt.

Kundvagn
Logga in

Inget konto ännu?

Sidofält
Börja skriva för att se inlägg du letar efter.