Event | 22 mars, 2024 |

Vårkampanj: Köp 2 produkter och få en tvål på köpet!

Våren är äntligen här och vad passar bättre än att fira med en härlig kampanj från Organics by Sara? Vi

Våren är äntligen här och vad passar bättre än att fira med en härlig kampanj från Organics by Sara? Vi är glada att kunna erbjuda dig en fantastisk deal för att välkomna våren på bästa sätt. När du handlar två produkter i fullsize storlek får du en av våra underbara handgjorda tvålar på köpet!

Organics by Saras tvålar är tillverkade enligt en uråldrig förtvålningsprocess, där vi blandar vegetabiliska oljor med lut. Resultatet? En tvål som inte bara är skonsam och återfuktande för din hud utan också miljövänlig och hållbar. Med våra tvålar kan du tvätta händerna för hela familjen utan att behöva oroa dig för uttorkning eller onödiga plastflaskor och syntetiska kemikalier.

Och det bästa är att du får välja vilken tvål du önskar! När du lägger din beställning, skriv helt enkelt en kommentar i kassan med namnet på den tvål du vill ha (Sensitive eller Lavendel). Om du inte gör ett val kommer vi att välja en tvål åt dig slumpmässigt, så du kan vara säker på att bli överraskad!

Vill du lära dig mer om fasta tvålar och fördelarna med dem? Ta en titt i vår tvålskola, där vi delar med oss av allt från skillnaden mellan fasta och flytande tvålar till tips om hur du bäst tar hand om din hud och hår.

Denna kampanj är tillgänglig fram till den 31 mars, både på vår webbplats bysara.se och hos de återförsäljare som väljer att delta. Så varmt välkommen med din beställning och låt våren börja med fräsch och härlig hudvård från Organics by Sara!

Kundvagn
Logga in

Inget konto ännu?

Sidofält
Börja skriva för att se inlägg du letar efter.