Podcast | 17 mars, 2020 |

Green Beauty Talk – Sara startar podd

Vi lanserar Green Beauty Talk. Sara startar podd om naturlig och ekologisk skönhet tillsammans med bloggerskan Emmi Snicker.

Efter all positiv respons som jag fick när jag gästat andras poddar bestämde jag mig för att jag skulle starta en egen podd. Tillsammans med min vän och kollega Emmi Snicker startar vi Green Beauty Talk – en podd om naturlig och ekologisk skönhet!

Mitt mål har alltid varit att sprida mitt budskap och min kunskap om hur man uppnår frisk hudhälsa och jag gör det idag genom bloggen, sociala medier, kurser, föreläsningar och event. Jag fick förmånen att gästa poddar såsom Oredigerat och Vad sa du sa du? och fick otroligt fin respons. Jag gillade formatet direkt, det är lätt att ta till sig och man kan lyssna vart och när man vill. Vi som förbereder avsnittet kan också tänka igenom så att vi ger maximalt med information utan att göra det för svårt. Ett så effektivt och trevligt sätt att sprida kunskap på för i podd-format får man dessutom vara en del av folks vardag 🙂

Om Sara och Emmi

Emmi Snicker och jag kompletterar varandra perfekt, hon är utbildad inom och arbetar med marknadsföring inom just naturlig skönhet och har därför full koll på vad kunder funderar på och vill veta samt hur man ska förmedla det på bästa sätt. Hon har även testat massor av naturlig, ekologisk skönhet när hon bloggat om just det i flera år så hon kan ge mycket bra tips på produkter.

Jag älskar att göra egen hudvård och driver mitt hudvårds-varumärke Organics by Sara sedan 2010. Ingredienser i hudvård är min specialité, dess effekter, till vem det passar och vad man ska tänka på. Jag är utbildad ekologisk hudvårdsterapeut och var själv lärare på den utbildningen på Axelsons Gymnastiska Institut mellan 2013-2016. Jag har även en kandidat i Nutrition så har läst massor av kemi och därför mycket om både inre och yttre näring. Jag kan svara på de flesta frågorna om hud och hudvård och läser den senaste forskningen inom ämnet.

Därför tycker vi att vi är den perfekta duon för en podd om detta – vad tycker ni?

Green Beauty Talk – podd om ekologisk och naturlig skönhet

I podden kommer vi att reda ut begrepp – vad är ekologisk hudvård och vilken hudvårdsrutin som ger en frisk hud. Vi kommer gå igenom ingredienser, aktuella ämnen och ta emot våra lyssnares frågor. Vi hoppas att ni följer med oss på denna resa in i skönhetsdjungeln!

Lyssna på oss där poddar finns

Lyssna på Green Beuty Talk i podcaster på iphone här >

Lyssna på Green Beauty Talk på Spotify här >

Följ oss på instagram @greenbeautytalk för att få senaste nytt

Är du nyfiken på att läsa mer om Organics by Sara

Om du vill läsa mer om Organics by Sara som är mitt hudvårdsmärke kan du göra det här.

Kundvagn
Logga in

Inget konto ännu?

Sidofält
Börja skriva för att se inlägg du letar efter.