Blogg | 10 februari, 2020 |

Prisjustering 2020

Organics by Sara värderar ett helhetsperspektiv där kvalité, kunskap och medveten hudhälsa står i fokus. Vi har sedan start valt

Organics by Sara värderar ett helhetsperspektiv där kvalité, kunskap och medveten hudhälsa står i fokus. Vi har sedan start valt att enbart arbeta med produkter som innehåller ingredienser som resonerar fullt ut med vår vision. I början av 2019 utökade vi teamet med Ulrika som hjälpt oss att se över våra siffror. Hon gjorde oss medvetna om att vi behöver göra förändringar för att vårt företag ska kunna drivas hållbart på flera plan än enbart genom de produkter och tjänster vi säljer. Vi behöver ekonomiskt utrymme för att kunna fullfölja vår ambition och för att kunna säkerställa att företaget blir långsiktigt varaktigt. Vi behöver utrymme till att kunna skapa förutsättningar för att ge våra kunder toppklassig service och och genomarbetat material.

Vi kan också se att marknaden har förändrats. Fler kunder har idag en ökad medvetenhet och vill känna sig trygga med produkters innehåll. Man väljer att handla från företag som man litar på och man är idag villig att betala ett rättvist pris för det.

De råvaror och material vi köper in är av hög kvalitét, de råvarorna vi använder är ekologiskt certifierade och vi späder aldrig ut våra produkter med vatten och tillsatser. Dessutom väljer vi att producera våra produkter lokalt i Sverige under schyssta villkor. Detta tillsammans med valutaförändringar som påverkar våra inpriser och årliga prisjusteringar från leverantörer gör att även vi behöver göra justera våra priser.

Därför träder en ny prislista i kraft 2020-02-10 i Sverige. I denna kan ni se en prisjustering fördelad utefter råvarornas prisbild och tiden det tar att tillverka dem. Därför skiljer sig justeringen beroende på produkt. Produkternas nya priser ligger i linje med övriga på marknaden och vi kan se en stor ökning av intresset för våra produkter och naturliga produkter i allmänhet.

Vi ser fram emot ett nytt år tillsammans med er och är glada och tacksamma att ni tillsammans med oss fortsätter att sprida vårt synsätt på hälsosam och hållbar hudvård genom att handla våra produkter! Vi är stolta kunna få erbjuda er våra produkter.

Varmt välkomna!

Om ni har frågor är ni välkomna att mejla dem på [email protected]

Kundvagn
Logga in

Inget konto ännu?

Sidofält
Börja skriva för att se inlägg du letar efter.