Blogg | 2 september, 2020 |

Organics by Sara på Ellery Beach House

Vi kan nu meddela att vi är stolta huvudleverantörer av ekologisk hudvård till Ellery Beach House och deras SPA, Coco

Vi kan nu meddela att vi är stolta huvudleverantörer av ekologisk hudvård till Ellery Beach House och deras SPA, Coco Beach Club.

Vi har under augusti haft tre fina utbildningsdagar med terapeuterna och utbildat dem i kroppsbehandlingar med lymfatiskt tänk, ansiktsbehandlingar med holistisk syn och teoretisk kunskap kring ekologisk hudvård, OCM-koncept och Organics by Saras 100% ekologiska produkter.

Vi är glada att få vara en del av Coco Beach Club och bidra till deras fokus på kvalité och ett holitiskt synsätt. Coco Beach Clubs unika behandlingsmeny erbjuder kombobehandlingar från topp till tå för total avslappning och uppfräschning. Med hjälp av ekologiska produkter, oljor, rollers, koppning och Gua sha ligger fokus på att vårda huden och få igång lymfflödet.

Våra produkter finns att välja i samtliga behandlingar, för både kropp och ansikte. Efter behandling finns alla Organics by Saras produkter att handla med sig hem i Coco Beach Club shop. Välkommen till en stunds njutning i härlig miljö!

Kundvagn
Logga in

Inget konto ännu?

Sidofält
Börja skriva för att se inlägg du letar efter.