Blogg | 25 september, 2020 |

Organics by Sara fyller 10 år

Tänk att 10 år redan flugit förbi! Några dagar innan min 20-årsdag startade jag Organics by Sara, naiv och passionerad.

Tänk att 10 år redan flugit förbi! Några dagar innan min 20-årsdag startade jag Organics by Sara, naiv och passionerad. På söndag fyller jag 30 år och jag ångrar det inte en sekund. Att starta Organics by Sara har inte bara gjort att jag kunnat följa min dröm och produktutveckla hållbar hudvård, jag har också fått så otroligt mycket fin feedback, träffat massor av kunder och återförsäljare och fått glädjen och äran i att ha förändrat deras hud och liv. För det är jag otroligt tacksam. TACK för att du stöttat oss genom att handla vår hudvård och trott på min idé om hur man skapar en god hudhälsa!

Det vill vi fira med er!

Nu vill vi fira detta med er och erbjuder 10% på allt i shopen samt fri frakt!

Erbjudandet gäller tom söndag 4/10 och du tar del av erbjudandet genom att knappa in rabattkoden  “bysara10” i varukorgen eller kassan, finns på båda ställena. 

Jag ser fram emot 10 år till med er,
Happy shopping!
Sara Nomberg, grundare

Kundvagn
Logga in

Inget konto ännu?

Sidofält
Börja skriva för att se inlägg du letar efter.