Blogg | 8 juni, 2023 |

Organics by Sara lanserar saltskrubb

Dyk ner i en tropisk oas med Organics by Saras nya ekologiska saltscrubb - en sinnlig upplevelse för silkeslen hud väntar!

En aprikos-rosa saltscrub som ger silkeslen hud och med en himmelsk doft av kokos, solmogen citrus och vanilj. Organics by Saras nya saltscrubb är en fröjd för dina sinnen! Vi kan glatt informera om att Salt Body Scrub lanseras 14/6 hos återförsäljare och på bysara.se. Produkten kommer att säljas exklusivt hos våra fysiska salonger och SPA:n samt på bysara.se

Silkeslen hud

Vår ekologiska saltskrubb, berikad med himalayasalt och epsomsalt, är skapad för att peela bort döda hudceller och lämna en oslagbar känsla av len och mjuk hud. Med en uppfriskande doft av solmogen citrus och mjuk vanilj kommer du genast att transporteras till en tropisk oas, där solens strålar omfamnar dina sinnen.

Njut av den lyxiga känslan när du applicerar denna saltskrubb. Låt de naturliga ingredienserna och den uppfriskande doften föra dig bort från vardagens stress och låt kroppen och sinnet koppla av i en harmonisk balans.

Ge dig själv en stund av egentid och låt vår saltskrubb bli din trogne följeslagare på resan mot en fräsch, strålande och len hud. Det är dags att unna dig själv det bästa – för du förtjänar inget mindre än det.

Produkten finns att köpa i två storlekar; 450 ml originalstorlek & 60ml provstorlek.

Så använder du Organics by Saras Salt Body Scrub

  1. Tvätta huden/händerna som vanligt med tvål och vatten.
  2. Ta en skopa peeling och massera in på blöt hud. Massera 15 sekunder.
  3. Skölj sedan av med vatten.
  4. Torka dig lite lätt om du vill, eller bara smörj in och njut av de vårdande oljorna.

Ingredienser

Himalaya salt – ger skrubben dess peelande effekt & härliga rosa färg

Epsom salt – ger skrubben dess peelande effekt & rikt på magnesium & svavel

Tistelolja – ger vårdande effekt på huden efter peelen, en efterkänsla av mjuk, insmord hud

Kokosolja – ger vårdande efterkänsla av insmord hud

Naturlig parfym – eteriska oljor och växtextrakt ger doften av citrus och vanilj. All doft är ekologiskt certifierat och enbart från naturen. Ingen syntetisk doft. Skrubben kan därför även användas av gravida och ammande.

INGREDIENTS: Maris sal (Himalayan salt), Magnesium sulfate (Epsom salt), Carthamus tinctorius (safflower) seed oil, Cocos nucifera (Coconut oil), perfume**. **from natural & organic essential oilsAll ingredients are vegan & cert. organic except salts that are natural.

Kundvagn
Logga in

Inget konto ännu?

Sidofält
Börja skriva för att se inlägg du letar efter.