Blogg | 18 juni, 2024 |

Oil Serum Sensitive Skin vinner pris i Organic Beauty Awards 2024!

Vi är överlyckliga att kunna meddela att vårt Oil Serum Sensitive Skin har vunnit priset för Bästa Ansiktsserum i Organic

Vi är överlyckliga att kunna meddela att vårt Oil Serum Sensitive Skin har vunnit priset för Bästa Ansiktsserum i Organic Beauty Awards 2024! Detta erkännande bekräftar vårt engagemang för att skapa högkvalitativa, naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter.

Om Organic Beauty Awards

Organic Beauty Awards är Sveriges enda tävling för skönhetsprodukter med en naturlig och ekologisk inriktning. Alla produkter som deltar i tävlingen bedöms utifrån kriterierna effekt, känsla, applikation och intryck. Dessutom genomgår varje produkt en rigorös granskning av innehållsexperter för att säkerställa att de uppfyller tävlingens höga standarder. Detta gör Organic Beauty Awards till en prestigefylld tävling och en kvalitetsstämpel för naturliga hud- och skönhetsprodukter. Tävlingen arrangeras av branschorganisationen NOC Sweden i samarbete med Green Beauty Day, Tidningen Hälsa och Natural Beauty Show.

Produktbild på Oil Serum Sensitive Skin Bästa Ansiktsserum Organic Beauty Awards

Vårt prisbelönta serum

Oil Serum Sensitive Skin lanserades i februari 2023 och har sedan dess tagit skönhetsvärlden med storm. Att vinna i kategorin Bästa Ansiktsserum är särskilt betydelsefullt för oss, eftersom det är en kategori med hård konkurrens och många anmälningar. Att vår oparfymerade produkt, som inte använder doft – en viktig del av upplevelsen för många hudvårdsprodukter – ändå lyckades vinna, det är en bedrift vi är mycket stolta över. Dessutom var Oil Serum Sensitive Skin nominerad i två kategorier i tävlingen, både Bästa Nyhet och Bästa ansiktsserum.

Om Oil Serum Sensitive Skin

Oil Serum Sensitive Skin är ett återfuktande oljeserum med antioxidanter och glycerin som mjukgör och lugnar känslig hud. Serumet är fullproppat med nyttigheter för ansiktet och anpassat för känslig hud. Oljefasen består av antioxidantrika oljor som skyddar huden mot påfrestningar från strålning. Serumfasen innehåller vegetabiliskt glycerin som återfuktar huden på djupet. Oljeserumet sjunker lätt in i huden och lämnar en återfuktad och silkeslen yta.

Glycerin är ett hud-eget ämne, vilket innebär att huden känner igen det och lätt kan ta upp det utan irritation eller stress. Därför är glycerin en utmärkt återfuktande ingrediens för känslig hud. Denna olja är fri från nötoljor och passar optimalt för torr och känslig hud.

Juryns motivering

“Det här är ett mångsidigt serum som tog juryn med storm. Produktens serumfas återfuktar på djupet samtidigt som oljefasen är fullproppad med nyttigheter och lämnar huden lugn och strålande. Trots sin höga effektivitetsgrad passar det den mest känsliga hud – ett kännetecken för en riktig kvalitetsprodukt!”

Juryns motivering Organic Beauty Awards 2024

Denna utmärkelse, bästa ansiktsserum, är en bekräftelse på vårt hårda arbete och vårt åtagande att skapa produkter som verkligen gör skillnad för våra kunder. Vi vill tacka alla som har stöttat oss på denna resa och lovar att fortsätta leverera högkvalitativa, naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter.

Tack för ert stöd och vi ser fram emot att fortsätta denna resa tillsammans!

Sara och Caroline från Organics by Sara poserar med vinsten Bästa Ansiktsserum
Organic Beauty Awards Bästa Ansiktsserum mingelbild
Kundvagn
Logga in

Inget konto ännu?

Sidofält
Börja skriva för att se inlägg du letar efter.