Blogg | 4 december, 2016 |

Vem är din vägledare?

VÄGLEDNING – Personlig utveckling Här är jag nu. Med ett företag som ständig växer, expanderar, hjälper och inspirerar. Det känns

meditation-338446_1920VÄGLEDNING – Personlig utveckling

Här är jag nu. Med ett företag som ständig växer, expanderar, hjälper och inspirerar. Det känns overkligt och underbart. Det är min vardag. Jag får arbeta med det som jag älskar, ekologisk hudvård, jag får inspirera människor till en mer hälsosam inställning till sin hud, till sig själv och till livet. Jag har förändrat så många elevers liv genom arbete på Axelsons och det är jag enormt tacksam för. Vilket privilegium. Idag har jag gått vidare och håller föreläsningar tillsammans med Naturskyddsföreningen och är så glad över att kunna resa runt i Sverige och sprida mitt budskap.

 

 

 

 

 

dandelion-1452219_1920Det som började i vårt vardagsrum med Magdi. För några dagar sedan fick jag en fråga från henne om jag kunde hjälpa henne att sprida sina utbildningar. JA såklart jag ska hjälpa henne, tänkte jag. Gud vad hon har hjälp mig. Magdalena Potipa, som är hennes fullständiga namn, är min vägledare. Det är hon som sa att jag borde söka mig till Axelsons och gå utbildningen till Ekologisk hudvårdsterapeut 2009. Det är hon som är orsaken till att jag sitter här idag med det företaget jag har. Hon utmanar mig, guidar och vägleder. Hjälper till i tuffa tider och finns alltid där med villkorslös kärlek. Hon hjälper mig att tyda saker i min omgivning eller om mig själv. Det är fantastiskt fint att ha henne.

 

exercise-1801507_1280Nu har Magdalena tillsammans med Anders & Rebecka skapat en unik yogalärarutbildning på Yogansa med 3 moduler som startar sommaren 2017. Tänk vilken fantastisk utbildning och eleverna som får världens bästa vägledare. Jag hoppas att utbildningen blir en succé och att folk inser vilka fantastiska människor som står bakom utbildningen. Jag önskar dem all lycka till <3 De kommer att ha ett infomöte om utbildningen den 4:e feb 2017 – kolla in infon här. 

Att ha en vägledare är så otroligt viktigt. Min familj är också fantastiska bollplank som ifrågasätter, stöttar och puschar mig. Min sambo kan köra riktiga “peptalk” som verkligen behövs när jag tvivlar. Min syster som alltid finns där. Vilket fantastiskt nätverk. De behövs. Man kan inte klara allting själv, även om man är stark och ungefär vet åt vilket håll man vill. Speciellt jag som gärna hoppar på lite för mycket – allt känns kul och spännande, men kanske inte alltid inser hur mycket jobb allt innebär och dygnet har ju tyvärr bara 24h även om jag önskar att den gärna hade haft fler.

Det fina är också att nu är det jag som är vägledare, bollen rullar vidare. Jag är vägledare till mina fina återförsäljare som finns spridda över landet. Jag guidar dem i kundfall och puschar till utveckling. De ger mig tillbaka värdefull feedback om att det jag skapar verkligen gör skillnad. Skillnad för dem i deras yrken och för deras kunders hud. Obeskrivligt fint att få vara en del av det.

 

Vi lär oss av varandra, vi guidar och stöttar varandra och vi lär oss varje dag, jag lär mig hur jag ska prioritera, hur jag ska läsa av signaler och hur jag skapar utrymme för det som är viktigt. För viktigast av allt är det ändå att man mår bra och gör det som skänker en glädje.
Ta hand om er och ha en jättefin andra advent <3

 

Kundvagn
Logga in

Inget konto ännu?

Sidofält
Börja skriva för att se inlägg du letar efter.