Yoga i sommar: Inspirationsvecka på Yogansa

yoga kursNu har jag något nytt och spännande att erbjuda er. Detta är ett samarbete med Yogastudion Yogansa på Kungsholmen med ett kompletterande helhetstänk till det jag brinner för, holistisk hälsa. Yoga är ett utmärkt sätt för att få kroppen i balans vilket jag ofta betonar för att uppnå en frisk hud.

Mellan den  25 – 29 juni 2015, kommer Anders Asker och Rebecka Potipa m.fl. att ha en yoga inspirationsvecka bestående utav 10 stycken block. Dessa block ett smakprov ur den yogalärarutbildning som de håller mellan den 3 – 28 augusti 2015.

Blocken är öppna för alla oavsett kunskapsnivå eller yogisk bakgrund och innebär självklart inte att du behöver göra lärarutbildningen, men skulle du vilja det så får du tillgodogöra dig dessa moment. Du har möjlighet att välja ett eller flera block utifrån de dagar och tider som passar dig. Under dessa 5 dagar vill vi inspirera och entusiasmera alla som vill prova på något nytt eller fördjupa sig i det de redan kan. Då vi har ett samarbete med instruktörerna erbjuds våra kunder ett unikt erbjudande på 20 %  på kursavgiften om du uppger koden som står nedan.

 Nedan kan ni se schemat och all information

  • Klicka här för att läsa mer om varje block: http://yogansa.se/inspirationsvecka/
  • Observera att du är anmäld först när du har betalat in för de block som du vill gå. Glöm inte heller att skriva namn och vilka block du avser att gå.
  • Har du frågor är du välkommen att kontakta Anders på: yoga@anders-asker.seeller Rebecka på: rpotipa@gmail.com
  • För att ta del av rabatten behöver uppge koden: Bysara20

Happy yoging! 🙂

Lämna ett svar