Vi satsar på Organics by Sara

Stora förändringar på gång

Till hösten kommer vi att satsa fullt ut på vårt egna varumärke Organics by Sara, viket känns helt rätt och mycket spännande! Vi har länge sålt andra varumärken i vår shop som vi tycker stämmer överens med våra värderingar om riktigt ren kosmetika utan onödiga tillsatser, men dessa kommer vi inte att fortsätta med till hösten. Vi har redan slutat med deodoranterna vi förut sålde, några andra makeup-märken och nu sist Zuii. Vi älskar de varumärken vi har sålt, men känner att det är hög tid att satsa all energi och tid på vår egna baby – Organics by Sara. Vi blomstrar just nu och expanderar ut till fler butiker och börjar även exportera utomlands. Det känns så spännande och vi är så glada att ni är med oss på den resan! Utan er hade inget av detta varit möjligt!

Så vi säljer alltså Zuii Organic t.o.m. sista juli och därefter är det endast Organics by Sara som ni kommer att hitta på bysara.se. Passa alltså på att shoppa fin ekologisk makeup under juli månad. Om ni också hjälper oss med recensioner på Google kan ni använda en rabattkod som ger 20% på hela köpet + fri frakt. Se längre ner för instruktioner.

Ny, butiksvänlig design

I och med att vi kommer ut i butiker behöver designen på produkterna förändras för att lättare kunna “sälja sig själva” dvs produkterna behöver ha mer matnyttig information och vad det är för produkt, till vilken hudtyp den passar, vad den innehåller, vilka Organics by Sara är osv. Därför uppdaterar vi i höst till en ny, mer användarvänlig design med mycket fin info på förpackningarna. Vi har länge jobbat med designen och är så spänd på att visa den för er! Håll utkik på sociala medier för sneak peaks!

Recensera oss på Google

En perfekt tillfälle att ta del av en fin rabatt under sommaren på tex makeup och våra oljor är att hjälpa oss med recensioner på Google. Såhär gör du:

  • gå in på google.se
  • sök på Organics by Sara. På sidan kommer vårt företag upp. tryck på knappen “Skriv en recension”. Ge oss en recension med stjärnor, text och lägg till en bild.
  • När du lägger din order på bysara.se ange rabattkoden “Google” i kassan.

Detta gäller hela sommaren så sprid till dina vänner som också använder våra produkter! Rabattkoden ger  20% rabatt på ditt köp + fri frakt.

Tusen tack för att du recenserar oss!

 

Vi ser fram emot en spännande höst med er!

 

 

 

Kommentera