Testpanel Oil Serum Antioxidant

Vi behöver din hjälp

Nu har du chansen att testa vårt nya ekologiska oljeserum som lanseras hösten 2018. Vi testar alltid våra nya produkter ute hos er kunder för att utvärdera doft, konsistens och sjävklart effekt och funktion.

 

Testpanelen är uppdelad i två test, där vi väljer ut ca 30st deltagare från del 1 för att få en bra spridning. Vi väljer baserat på ort, hudtyp osv. Vi vill både ha personer som testat våra produkter tidigare och som är helt nya. Därefter skickar vi kostnadsfritt ut prover på produkter för att utvärdera och sedan kan du svara på del 2.

Du får gärna dela denna länk vidare för att tipsa om testet. Vi börjar skicka ut prover redan v.37 och fortsätter v38. Eftersom vi är måna om miljön så när vi ändå skickar ut prover till dig kan ni även passa på att handla andra produkter, om ni önskar, eftersom vi ändå ska skicka ut. Vi kommer därför fråga er som blivit utvalda om ni behöver några fler produkter från oss så tar vi allt i samma leverans.

Vi värdesätter era åsikter otroligt mycket. Stort tack på förhand för ditt deltagande.

*Uppdatering 2018-09-25. Länken är borttagen eftersom vi fått in tillräckligt med deltagare till panelen. Tack för ditt intresse!

 

* OBS! Oljan på bilden i inlägget visar ej Oil Serum Antioxidant.

Comment List

 • Helena Arvidsson 09 / 09 / 2018 Reply

  Jag vill gärna prova serumet. Testar redan era produkter och skulle vara kul att få vara med i denna testpanel.
  Mvh Helena , Helhet Massage

 • Lena 26 / 09 / 2018 Reply

  Hej Sara! Jag undrar om det går att köpa prover i butik någonstans i stockholmsområdet? Är mest intresserad av face oil sensitive.

  • Nomberg Sara 26 / 09 / 2018 Reply

   Hej Lena! Tack för din fråga. Vissa återförsäljare kan sälja separata prover, men de flesta säljer istället våra provpaket där du kan testa på den kompletta hudvårdsrutinen. Där har vi en variant för känslig hud där Facial oil Sensitive skin ingår. I innerstan i Stockholm kan du hitta våra provpaket hos tex Yin Yang Yogastudio vid St Eriksplan eller hos Claresco Beauty vid Rådhuset. Lycka till! Sara

Lämna ett svar