Testpanel Oil Serum Antioxidant

Vi behöver din hjälp

Nu har du chansen att testa vårt nya ekologiska oljeserum som lanseras hösten 2018. Vi testar alltid våra nya produkter ute hos er kunder för att utvärdera doft, konsistens och sjävklart effekt och funktion.

 

Testpanelen är uppdelad i två test, där vi väljer ut ca 30st deltagare från del 1 för att få en bra spridning. Vi väljer baserat på ort, hudtyp osv. Vi vill både ha personer som testat våra produkter tidigare och som är helt nya. Därefter skickar vi kostnadsfritt ut prover på produkter för att utvärdera och sedan kan du svara på del 2.

Du får gärna dela denna länk vidare för att tipsa om testet. Vi börjar skicka ut prover redan v.37 och fortsätter v38. Eftersom vi är måna om miljön så när vi ändå skickar ut prover till dig kan ni även passa på att handla andra produkter, om ni önskar, eftersom vi ändå ska skicka ut. Vi kommer därför fråga er som blivit utvalda om ni behöver några fler produkter från oss så tar vi allt i samma leverans.

Vi värdesätter era åsikter otroligt mycket. Stort tack på förhand för ditt deltagande. Följ länken nedan för att komma till del 1:

Testpanel Oil Serum Antioxidant del 1

 

* OBS! Oljan på bilden i inlägget visar ej Oil Serum Antioxidant.

One Comments

  • Helena Arvidsson 09 / 09 / 2018 Reply

    Jag vill gärna prova serumet. Testar redan era produkter och skulle vara kul att få vara med i denna testpanel.
    Mvh Helena , Helhet Massage

Kommentera