Nyanskonverterare – Nyansguide C/O Mineralsmink & Zuii Organic

Nyansguide C/O Mineralsmink till Zuii Organic

Senast uppdaterad: 2019.02.10

 

Vi har i många år sålt C/O Mineralsmink och varit mycket nöjda. Nu har vi dock börjat jobba mer med Zuii Organic då det är ekologiskt certifierat, innehåller mer vårdande ingredienser och finns ett bredare sortiment vad gäller mascara, kajal, ögonbrynspenna, flytande foundation etc. Dessutom kan man ju inte annat än att älska det märket! Hur som helst, i och med det väljer vi att fokusera på det istället och kommer successivt att sälja ut vårt lager av C/O mineralsmink. Såklart vill vi ju inte att detta ska bli något problematiskt för er kunder utan att övergången ska bli smidig och att vi fortfarande kan vara er leverantör av välgörande naturligt & ekologiskt smink. Därför har vi skapat ett nyanskonverterare med baserna, dvs foundation.

OBS! Uppdatering: Organics by Sara säljer inte längre makeup. 

 

Tabellens upplägg

Du kan alltså hitta din nuvarande nyans av c/o mineralsmink och se vilken färg som motsvarar bäst i produkterna från Zuii Organic. I tabellen har vi endast tagit med Zuii’s pudersortiment (Pressed Powder, Loose Powder & Ultra pressed powder), men de har ju även som sagt flytande foundation. Dessa erbjuder vi prover på så att du kan testa i lugn och ro. Att gå från puder till flytande kräver ofta att man testar 2-3 nyanser för att se hur de verkligen blir på huden. Därför är de inte med i tabellen.

Det går även i de flesta fall att fixa prover på Zuii Organic om du ändå vill testa innan du köper fullstorlek.

 

I dagsläget (maj 2017) finns ett litet begränsat lager kvar av C/O Mineralsmink och det får ni självklart ta del av tills det tar slut. Kom till alla C/O Mineralsmink-produkterna här. Därefter gäller endast Zuii Organic för oss och det känns superkul!

 

Läs mer om Zuii Organic i detta blogginlägg.

 

Nyansguide

Lämna ett svar